Klar til å komme i gang med å forbedre hjemmet ditt selv? Men du vet ikke hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne med oppussing? Ingen bekymringer, denne artikkelen kan hjelpe deg med det. Nedenfor er noen tips og triks som kan komme deg i gang med det grunnleggende om forbedring av hjemmet.

For å forbedre verdien av hjemmet ditt, bør du tenke på ombygging. Et hjem som ser nytt ut, kan selges for mer. Å legge til nye rom eller en uteplass kan øke verdien. Vurder ombygging som en form for investering, og sørg for at du vet hva folk flest vil, før du begynner.

Du kan skjule flekker i veggen mens du gir visuell interesse bare ved å bruke gipsleire for å legge til tekstur. Prosessen med strukturering er ikke vanskelig. Påfør gjørmen på veggen og bruk en svamp, børste eller pose for å tørke av gjørmen for å legge til tekstur.

Når du vurderer å forbedre hjemmet, bør du tenke på omgivelsene dine slik at forbedringene dine gir mening. Ting som å legge til et soltak i Seattle gir nesten ingen mening. Gjør det du ønsker, men ikke gå utover dine umiddelbare klimabehov.

Hvis du har pengene, bør du prøve å legge til en mastersuite hjemme. Selv om det å ha et fint stort soverom er flott, vil det hjelpe deg med videresalg hvis soverommet inkluderer bad og / eller sittegruppe. Flertallet av kjøpere har en tendens til å lene seg mot hjem som har master-suiter.

En energieffektiv forbedring du kan gjøre hjemme er å bytte ut vinduene. Eldre stilvinduer med enkelt panel isolerer ikke innsiden av hjemmet ditt nesten like godt som den nyere dobbeltpanelstilen. Nye vinduer vil øke hjemmets estetiske skjønnhet, samtidig som du sparer penger hver måned i strømregninger.

For å livne opp eller modernisere et kjedelig og datert hjem, legg til et nytt strøk med maling på veggene. Ny maling kan endre utseendet på et rom med en gang. Du kan også øke hjemmets verdi ved å male. Kompletter innredningen av hjemmet med lyse farger og nøytrale nyanser.

I denne tøffe økonomien, gjør bare ombygging bare hvis du har en grunn. Å selge hjemmet ditt, ønske et nytt medlem velkommen til familien eller forbedre leveordningene dine er gode grunner til å gjøre om. Hvis du bytter hjem på et innfall, når du ikke har budsjett, kan det imidlertid gi deg en reell ulempe.

Gjør-det-selv-tregulvinstallasjon er spesielt fristende for huseiere som ønsker å spare penger ved å takle prosjektet alene. Dette er greit for de fleste faux-tre sett, men hvis du bruker ekte tre som må pusses først, kan det være best å ansette en profesjonell som skal håndtere pussingen. Ekte tre er ganske dyrt, og til og med det minste slipeskåret kan ødelegge gulvet.

Med de forrige tipsene som flyter gjennom tankene dine, bør du være klar til å komme i gang med dine egne oppussingsprosjekter! Det tar litt hardt arbeid og litt oppmerksomhet på detaljer, men hvis du holder på med det, er det virkelig oppnåelig. Så, gå ut der, kos deg og begynn å forbedre hjemmet ditt!